store of the future

Store of the Future

Winkelen moet voor de klanten leuk en gemakkelijk zijn en dat maakt het voor de verkoop niet eenvoudig. Naast super persoonlijk contact en advies wil de klant ook eenvoudig kunnen afrekenen, iets terug brengen of rust bij het aanpassen. Hoe zal dit in 'The store of the future' gaan? »

kleurkunde

Opleiding Kleurkunde

Goed advies geven over kleurgebruik in een interieur is echt vakwerk. De opleiding Kleurkunde van de Nederlandse kleurenschool is een opleiding die je in staat stelt om de klant onderbouwd kleuradvies te geven. »

optimisme

Optimisme

De grote, internationale interieurbeurzen zijn inmiddels weer achter de rug in het nieuwe jaar. De rode draad die door deze beurzen heen loopt is optimisme. Veel standhouders hebben weer een omzetplus gescoord het afgelopen jaar en zien het komende jaar ook positief tegemoet. »

meten is weten

Meten is weten

Ik las onlangs op arbo-online.nl dat bewegen en het meten ervan goed is, maar dat je dat laatste met mate moet doen. Waarom? »

imm keulen

Live van IMM Keulen

De IMM Keulen 2016 is vandaag begonnen. Altijd spannend wat zo’n eerste beurs van het nieuwe jaar brengt. We tonen jullie een aantal interessante noviteiten. »