Pleisterbrigade

Help, waar is de pleisterbrigade?

Een pleister plakken kan iedereen, maar een BHV’er weet hoe hij in geval nood werknemers en klanten in veiligheid moet brengen. Maar veel te vaak zijn er onvoldoende of geen BHV’ers aanwezig. »

004-Hunkemoller_Antwerpen_thumb_620x413 2

Het sprookje moet tot leven komen

Om als winkel aantrekkelijk te zijn, mag je best een beetje theater maken. Retail expert Carin Frijters vatte haar ideeën, tips en trucs samen in een praktische handleiding voor ondernemers. »

uitgelicht laagste prijs

Geschil: Prijsvechter….

Mevrouw Tjalsma koopt een bank met ‘laagste prijsgarantie’, maar als ze hier een beroep op wil doen, blijkt de garantie toch niet zo hard als gesteld en wordt het een geschil. »

Pesten Werken in Wonen 2

Pesten: een kostbaar ‘geintje’

Als je gepest wordt, zit je dag en nacht in spanning, maar ook collega’s hebben er last van.  Het is voor alle betrokkenen doodvermoeiend, maar er zit er nog een ander aspect aan. Pesten kost namelijk geld, veel geld. »

1a. KREOO - Pavè Stone & Drink uitgelicht

Steengoed

Drentelen in een straatje, geplaveid met kinderkopjes. Rijden over Belgische kasseien. Natuurstenen vormen een bron van ontspanning — en inspiratie: voor (interieur)design. »

home sweet home

Home sweet home

Waar kun je het beste advies geven dan bij iemand thuis ? Je ziet dan gelijk de huidige woonsituatie, kunt inschatten welke uitdagingen er zijn bij de inrichting en je weet al meer over de stijl, smaak en budgetmogelijkheden van de potentiële klant. »

AH2 2

Eco trend

U komt vast wel eens in een supermarkt. Dan moet het u opvallen dat er steeds meer aanbod is van ‘ecologische’ of ‘biologische’ producten in de schappen en in de folders. »