Edwin Pelser

Designwinkel Edwin Pelser

Dit weekeinde vindt voor de de derde editie van Design kwartier plaats in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. We vroegen Edwin Pelser om eens wat meer te vertellen over dit bruisende festival. »

trend op tafel

Trends op tafel

Tafels | van magische cirkels tot olifantenpoten. Het neusje van de zalm: de intelligente tafel. Betekent dit bye bye keuken? »

eerste hulp

BHV: Richtlijnen Eerste Hulp

Onlangs zijn de 'Nederlandse Eerste Hulp Richtlijnen 2016' gepubliceerd. Dit naslagwerk bevat de voorschriften die een BHV’er als opfrisser kan gebruiken en kan raadplegen bij het verlenen van die eerste hulp. »

woontheater

Woontheater

Onlangs heb ik een woonondernemer geadviseerd om zijn winkel gewoon het “woontheater” te noemen. Als je een theater hebt in plaats van een winkel, dan moet je ook aan de slag met een aantrekkelijke programmering! »

Loopbaansupport

Extra steun bij ontslag

Het afgelopen jaar hebben duizenden winkelmedewerkers hun baan verloren. Om ze te helpen is onlangs het platform Loonbaansupport Detailhandel opgericht. »

pop-up

Pop–up store

Door de opkomst van internet is de pop-up store inmiddels populair geworden en zien we ze steeds meer terug in het straatbeeld. Een manier om de klant een onverwachte ervaring te bieden. »

Overijverige keukenverkoper

Overijverige keukenverkoper?

Keukenverkoper geeft offerte af aan een echtpaar met overduidelijk een geestelijke beperking en het familielid wil van de keuken af. Echter de ontbindende voorwaarden staat dit niet toe. »